人気3品ネタとクリームチーズのサラダちらし鮨

Cream cheese salad chirashi sushi

¥1,380

P 22g

F 12g

C 71g

cal 495kcal

えび・たこ・イタヤ貝の人気3品に、北海道クリームチーズとトビッコを合わせたMARGO風ちらし鮨。酢飯にかんぴょうを混ぜたごはんに、酸味と鰹だしの効いた紀州梅ドレッシングがベストマッチします。

 

The three popular dishes of shrimp, octopus, and clams are combined with Hokkaido cream cheese and flying fish roe in a MARGO-style chirashi sushi. The vinegared rice mixed with dried gourd is perfectly matched with the sour Kishu plum dressing with bonito stock.

[ごはん]

酢飯

[TOPPING]

Vinegar rice

特定原材料等28品目

28 allergens

    • ・乳成分・かに・卵・えび・ごま・小麦・豚肉・大豆
    • ・milk・salmon・egg・shrimp・sesame・wheat・pork・soy

DRESSING [20ml]

紀州梅

Kishu plum

栄養成分表示 / Nutrition Facts

Cal = 熱量 / Calorie

P = タンパク質 / Protein

F = 脂質 / Fat

C = 炭水化物 / Carb