
人気3品ネタとクリームチーズのサラダちらし鮨
Cream cheese salad chirashi sushi
¥1,380
P 22g
F 12g
C 71g
cal 495kcal
えび・たこ・イタヤ貝の人気3品に、北海道クリームチーズとトビッコを合わせたMARGO風ちらし鮨。酢飯にかんぴょうを混ぜたごはんに、酸味と鰹だしの効いた紀州梅ドレッシングがベストマッチします。
The three popular dishes of shrimp, octopus, and clams are combined with Hokkaido cream cheese and flying fish roe in a MARGO-style chirashi sushi. The vinegared rice mixed with dried gourd is perfectly matched with the sour Kishu plum dressing with bonito stock.
[ごはん]
酢飯
[TOPPING]
Vinegar rice
特定原材料等28品目
28 allergens
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- ・乳成分・かに・卵・えび・ごま・小麦・豚肉・大豆
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- ・milk・salmon・egg・shrimp・sesame・wheat・pork・soy

DRESSING [20ml]
紀州梅
Kishu plum
栄養成分表示 / Nutrition Facts
Cal = 熱量 / Calorie
P = タンパク質 / Protein
F = 脂質 / Fat
C = 炭水化物 / Carb